Bygger du en grønnere fremtid med HåndværkerPortalen?

Vi er stolte af vores gratis app for håndværksvirksomheder, hvor man kan købe og sælge overskudsvarer fra byggeprojekter direkte mellem hinanden – uden kommission eller mellemhandler.

26 bygherrer, virksomheder og vidensinstitutioner, herunder Københavns KommuneGladsaxe KommuneDomea.dk og Aalborg Kommune, har allerede tilsluttet sig den fælles hensigtserklæring for at tage ansvar for materialeforbruget i byggebranchen. De indeholder konkrete indsatser om at stille krav, renovere i stedet for at nedrive, og indtænke design for adskillelse.

Ved direkte genbrug af betonelementer kan der spares 96% af CO2-udledningen sammenlignet med konventionelle betonmaterialer. Ved at bruge HåndværkerPortalens app bidrager du til et bæredygtigt samfund og samtidig får du muligheden for at handle med genbrugsmaterialer på en nem og overskuelig måde.

Deltag i den grønne bevægelse og tilmeld din virksomhed via HåndværkerPortalens app.